tiistai 22. joulukuuta 2009

Ennen ajanlaskun alkua

En siis vielä päässytkään viljelemään niitä "omia" ihania ideoitani esteiden vuoksi. Onneksi kuitenkin kaupan rehut käyvät yhtä hyvin ja vaikka se kasviravinne puuttuukin niin kaupan yrttien ruukut sisältävät sen verran ravinnetta, että eiköhän nämä valmiiksi kasvaneet nyt selviä jonkin aikaa sitten ilmankin. 

Pöytäpuutarhani on aivan ihana..näin vuorokauden kokemuksen perusteella. Vielä näyttäisivät eilen ostetut yrtit ja kasvikset porskuttavan. Salaatitkin ovat vähän kääntyneet valoon päin ja mikä parasta kaikki salaatit ja basilika näyttäisivät selviävän. Ilman tätä pöytäpuutarhaa tuoreyrtit ja salaatit nuupahtivat aina yön aikana. Nyt tilanne on se että basilika on lähes tikkusuorana ylöspäin ja lehdet ovat kovat..ei sellaiset ällön lötköt tai puolilötköt. Myös salaatit ovat ottaneet ryhtiä ja niissäkin lehdet ovat jämäkät.

Laitteestakaan ei aiheudu mitään vaivaa. Hurina on tasaista eikä siitä onneksi tule mitään melusaastetta. Välillä pitää oikein käydä tarkistamassa tilanne, että meneehän siellä nyt vesi oikein ja kaikki on ok, kun ei kuulu lirinää eikä mitään..muuta kuin se hurina. Eilisestä salattitilanteesta en ottanut kummoisempaa kuvaa, mutta tässä tämän päiväinen tilanne. Lehtisalaatti on vähän alkanut valtaamaan lehdillään tilaa ja ehkäpä tässä pitää kohta tehdä asialle jotain että ei tule ahdasta ;)




Ei kommentteja: